Eladás Kastély, Azrou, Ifrane, Marokkó, ifrane

Eladás - Cod. 39505

  • Tipus: Kastély
  • Terület: 600 m²
  • Szobák száma: 7
  • Emelet: 3

Az egyik az Attila Achilles palotájának esztétikai elemei mellett áll, és csodálja csodálkozását, csodálkozását, valamint a helyiségek berendezésének pompáját és az építkezés részleteit.

A földet, amelyen a fényűző kis palotát építették, egy zöld hegyek által körülvett magas domb lábánál választották: a helyszín kiválasztása a külső és a környező természeti környezet kölcsönhatásának élő példája volt, amely lehetővé teszi a ház embereinek, hogy élvezzék a természet jellegét a marokkói atlasz fővárosában és a kis svájci városban (Ifrane). Lehetséges vizuális akadályok.

Az építési tabu területén lévő zöld tereket körülvevő jövőben a kis palotát megerősíti annak lehetősége, hogy megakadályozzák a nap építését, vagy bármilyen behatolás a környező természet szüzességébe, vagy az épületben elhúzódó szomszéd szenvedélye és kíváncsisága.
A palotát megőrzik, és helyének köszönhetően meg fogja őrizni folyamatos és zavartalan levegő-, nap-, nyugalom- és magánéletét.
A telek eleget tesz a tektonikus mozgásokkal, özönvízekkel és földcsuszamlásokkal szemben ellenálló épületek szabványainak és irányításának, először Istennek köszönhetően, valamint a helyszín kőkemény vulkanikus és geológiai rostválasztásnak, valamint a vasbeton és az antiszemikus vasrudak tervezésének és megtervezésének.

Az építési burkolat egy zöld módszer az éghajlat és a természetes környezet szabályozására. A Bau Biology az egészség szempontjából alapvető fontosságú, kényelmi szintet, valamint megfelelő hőmérsékletet és páratartalmat biztosít. Ezért a mező és az építkezés úgy van elrendezve, hogy az épület környezeti szűrő vagy szűrő legyen, teljesítve a hűtés, fűtés, világítás vagy oxigén előállításának feladatát, és csökkentve az ultraibolya gázok penetrációját, ami bőrbetegségeket és rákot okoz.

A kastélyok, erődök és a hagyományos házak építészeti jellemzői ihlette, a kis palota intelligens építészeti technikákat vezetett be, amelyek biztosítják a kényelmes belső légkört, amely a dupla-klónok elfogadásának köszönhetően megszakad az uralkodó külső légkörben és a hangulati ingadozásokban.
A kerítéset természetes zöld fűből, illatos növényekből és hegyi gyógynövényekből álló zöld övvel kerítettük. ,
A tipikus kis atlanti palotát körülvevő környezet ebben az értelemben ennek az építészeti testnek a tüdeje

A palotán belüli reggeli és esti gyalogos túrák ösztönzése érdekében a gyalogosot dísznövények és természetes fű veszi körül, egy olyan föld, amely utánozza a természet magasságát és mélyedését, valamint a mészkő mázakáza Taza felé, esztétikai szempontból, és megakadályozza a csúszást, ha a csempe hónal borítja.
A homlokzatot szilárd felületek veszik körül, téglalap alakú üvegnyílásokkal keverve, hogy könnyebben észrevegyék az eső és a havazás.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB